Het kantoor

Zakenkantoor Verwimp is een familiebedrijf. Het werk dat onze ouders voor ons opstartten, zetten de zussen Verwimp met veel enthousiasme verder. Ons kantoor is centraal gelegen en heeft een mooie, gezellige uitstraling, ruime parking gelegenheid en uitgebreide openingsuren.

Reeds jaren zijn we trouw aan CRELAN, een bank op mensenmaat, waar de particulieren, de landbouwwereld en de kleine ondernemingen een belangrijke rol spelen.  Samen met CRELAN en onze partnermaatschappijen verzekeringen, willen we onze klanten een thuisgevoel geven en u begeleiden in uw financiële levensweg van geboorte tot pensioen!

De dames Verwimp houden het persoonlijke contact hoog in het vaandel. We werken graag op afspraak, zodat we tijd kunnen maken om te luisteren naar uw verhaal.  We zoeken voor u naar de beste oplossingen, die we graag met u bespreken en afwerken op maat.

Vertrouwen 

Waarvoor kan u bij ons terecht:

  • Bediening aan het loket
  • Persoonlijk advies en oplossingen op maat
  • Volledig gamma aan financiële producten, kredieten en verzekeringen
  • Advies in vermogensopbouw – private banking
  • Vertrouwensrelatie op lange termijn

Het kantoor is uitgerust met een Cash & More automaat. Zo kan u bij ons terecht voor een volledige Self-Banking dienst. En dit 7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur. Voor uw dagelijkse verrichtingen thuis of onderweg, hebben we voor u PC banking "Crelan-Online" of de mobile APP van Crelan!

Google Play
App Store

 

Zakenkantoor Verwimp Bvba
Herenthoutseweg 13
2222 Wiekevorst

Tel: 014 26 03 59
Fax: 014 26 25 81

KBO-nr: 0448.395.168